Sokorói-dombság Reformátusai

Nagypéntek - 2021.

2021. április 01. 23:23 - Bella Péter

Passió (+ Pilinszky)

Ez a mostani időszak egy időre bezárta a templomunk ajtóit a gyülekezet előtt. Másfajta, új utakat kellett nyitni, ez a passió is egy ilyen. Idén nem lesz megszokott nagypénteki istentisztelet, sem a tavalyi online forma. Most egy kicsit visszalépünk a belső szoba csendjébe.

aaron-burden-bv_mp5xqwc4-unsplash.jpg

Ez egy podcast epizód - azaz bármikor meghallgatható online rádióadás. A tartalma ugyanaz, mint bármelyik korábbi passiós istentiszteleté: Isten igéje. Ami különleges, hogy a száz éve született keresztény költő és gondolkodó Pilinszky János versei és szövegei vannak párbeszédben az evangélium sorával.
Fogadja szeretettel a gyülekezet! A cél az elcsendesedés, nagypénteken közelebb jutni Isten szeretetének mélységéhez és magasságához. Válasszunk egy nyugodt órát, akár lehet otthon vagy séta közben, fülhallgatóval. Vagy, ahogy szeretnénk. A Bibliánkat is elővehetjük, de nem muszáj. Ha kell, állítsuk meg a felvételt.

A meghallgatása egyszerű. Lehet itt, ezen az oldalon, számítógépen ez a legkényelmesebb:

 

Az Anchor-on itt lehet meghallgatni. Spotify-on ide kattintva lehet eljutni a "Felfelé nyitva" podcastra, itt is megtalálható ez az epizód.

(Hamarosan újabb helyeken is megjelenik.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reformatusok.blog.hu/api/trackback/id/tr6616488042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása