Sokorói-dombság Reformátusai

Istentisztelet - továbbra is csak online

2020. december 05. 10:56 - Bella Péter

December 6.

possessed-photography-tincphudgrw-unsplash.jpg

Egyházunk vezetése múlt heti ajánlásában lehetőséget adott, hogy szigorú biztonsági előírások betartása mellett újra lehet indítani az istentiszteleteket. Ennek mérlegelését a presbitériumokra bízta.

Mivel megyénkben és környékünkön még mindig igen magas a fertőzések száma és nem látható csökkenés az esetszámokban, gyülekezetünk vezetése nem látja indokoltnak változtatni, döntésünk alapján december 6-án is csak online istentiszteletünk lesz. Mi is azt szeretnénk, hogy minél előbb megnyithassuk az ajtókat, de ezt csak akkor tesszük meg, ha csökken a fertőzésveszély. Most az első gyülekezeti tagjaink biztonsága.

A következő vasárnapi istentisztelettel kapcsolatban is megvizsgáljuk majd a lehetőségeket, kérjük figyeljék a megszokott felületeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reformatusok.blog.hu/api/trackback/id/tr10016319232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása